Afër
...
VC2223RPBK Fshesë
101,99 €

Fshesë VC2223RPBK

ROPOWER Qese filtër Numri i aksesorëve: 3 Fshesa univerzale
101,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

ROPOWER

Fuqia e motorit: 2.200 W

Fuqia terheqjes: 420 W

Qese filtër

Per pastrim te thate

Numri i aksesorëve: 3

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 41 L/s

Kapaciteti i thesit: 3,5 L

Tipi i tubit: Teleskopik

Gjatësia e tubit: 83 cm

Materiali i gypit: Metal

Filtrim Hepa

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Rregullim i fuqise me buton rreshqites

Nisje e butë

Tregues i mbushjes me nbeturina

Thes te letres: 3

Qese-filter tekstili: 1

Aksesorë: 3

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 17 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Disenjua/ngjyra: E zezë

Gjatesia e kabllit: 6,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 78 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 2.200 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45 × 25 × 31 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 52 × 32,5 × 37 cm

Pesha neto: 4,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8,5 kg

Fuqia e instaluar: 2.000 w

Kodi i artikullit: 408174

Kodi EAN: 3838942861710

Shtesë

Produktet e ngjashme