VC2222GLBU Fshesë

Fshesë VC2222GLBU

G FORCE LITE Qese filtër Numri i aksesorëve: 3 Fshese per parket
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Furçe parketi XXL

Furçe parketi XXL

Furçe parketi XXL
Furça e parketit Unique është furça më e madhe në treg. Ju mund të pastroni sipërfaqe më të mëdha në të njëjtën kohë, gjë e cila ju kursen kohë dhe kontribuon në kursimin e energjisë.

Detajet teknike

G FORCE LITE

Fuqia e motorit: 2.200 W

Fuqia terheqjes: 420 W

Qese filtër

Per pastrim te thate

Numri i aksesorëve: 3

Fshese per parket

Qarkullimi i ajrit: 42 L/s

Kapaciteti i thesit: 3 L

Tipi i tubit: Teleskopik

Gjatësia e tubit: 86 cm

Materiali i gypit: Metal

Filtrim Hepa

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Komandimi me buton

Nisje e butë

Tregues i mbushjes me nbeturina

Aksesorë: 3

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 9 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Disenjua/ngjyra: Kalter

Gjatesia e kabllit: 7,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 77 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 2.200 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 43,4 × 27,2 × 28,9 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 56,5 × 33 × 33 cm

Pesha neto: 5,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8,8 kg

Fuqia e instaluar: 2.000 w

Kodi i artikullit: 685854

Kodi EAN: 3838782089732

Shtesë

Produktet e ngjashme