Afër
...
VC2222ESR Fshesë
89,99 €

Fshesë VC2222ESR

EVO SLIDE Qese filtër Numri i aksesorëve: 3 Fshese per parket Fshesa univerzale
89,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

EVO SLIDE

Fuqia e motorit: 2.200 W

Fuqia terheqjes: 420 W

Qese filtër

Per pastrim te thate

Numri i aksesorëve: 3

Fshese per parket

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 42 L/s

Kapaciteti i thesit: 3 L

Tipi i tubit: Teleskopik

Gjatësia e tubit: 86 cm

Materiali i gypit: Krom

Filtrim Hepa

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Rregullim i fuqise me buton rreshqites

Nisje e butë

Tregues i mbushjes me nbeturina

Thes te letres: 1

Qese-filter tekstili: 1

Aksesorë: 3

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 19 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Disenjua/ngjyra: e Kuqe

Gjatesia e kabllit: 7,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 80 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 2.200 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45 × 31 × 25 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 52 × 37 × 32,5 cm

Pesha neto: 4,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8,2 kg

Fuqia e instaluar: 2.000 w

Kodi i artikullit: 594931

Kodi EAN: 3838782024504

Shtesë

Produktet e ngjashme