VC2102BCYIV Fshesë

Fshesë VC2102BCYIV

SUPRA POWER Fshesë Kuti Numri i aksesorëve: 3 Fshese per parket Fshesa univerzale
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Karakteristika

_products/features/icon - Furçe parketi XXL

Furçe parketi XXL

Furçe parketi XXL
Furça e parketit Unique është furça më e madhe në treg. Ju mund të pastroni sipërfaqe më të mëdha në të njëjtën kohë, gjë e cila ju kursen kohë dhe kontribuon në kursimin e energjisë.

Detajet teknike

SUPRA POWER

Fuqia e motorit: 2.100 W

Fuqia terheqjes: 400 W

Kuti

Numri i aksesorëve: 3

Fshese per parket

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 38 L/s

Kapaciteti i enes se pluhurit: 1,7 L

Gjatësia e tubit: 92 cm

Materiali i gypit: Gyp alumini

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Komandimi me buton

Nisje e butë

Treguesi i kutisë së pluhurit

Aksesorë: 3

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 19 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Per pastrim te thate

Tipi i tubit: Teleskopik

Disenjua/ngjyra: Kalter

Gjatesia e kabllit: 7,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 84 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 2.100 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 42 × 28 × 29,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 53,5 × 31,5 × 37 cm

Pesha neto: 4,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8,2 kg

Fuqia e instaluar: 1.800 w

Kodi i artikullit: 457940

Kodi EAN: 3838942338571

Shtesë

Produktet e ngjashme