Afër
...
VC2101GALWCY Fshesë
129,99 €

Fshesë VC2101GALWCY

G.FORCEAIR LITE Kuti Numri i aksesorëve: 2
129,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

G.FORCEAIR LITE

Fuqia e motorit: 2.100 W

Fuqia terheqjes: 300 W

Kuti

Per pastrim te thate

Numri i aksesorëve: 2

Kapaciteti i enes se pluhurit: 3,3 L

Tipi i tubit: Teleskopik

Gjatësia e tubit: 80 cm

Materiali i gypit: Metal

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Komandimi me buton

Nisje e butë

Aksesorë: 2

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 8 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Disenjua/ngjyra: E bardhë

Gjatesia e kabllit: 6,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 83 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 2.100 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 43,3 × 27,9 × 26,8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 56,5 × 33 × 33 cm

Pesha neto: 7,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8,7 kg

Fuqia e instaluar: 2.100 w

Kodi i artikullit: 731886

Kodi EAN: 3838782151668

Shtesë

Produktet e ngjashme