Afër
...
VC2021PSBKBU Fshesë
69,99 €

Fshesë VC2021PSBKBU

POWER SLIDE Qese filtër Numri i aksesorëve: 1 Fshesa univerzale
69,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

POWER SLIDE

Fuqia e motorit: 2.000 W

Fuqia terheqjes: 390 W

Qese filtër

Per pastrim te thate

Numri i aksesorëve: 1

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 39 L/s

Kapaciteti i thesit: 3 L

Tipi i tubit: Teleskopik

Gjatësia e tubit: 80 cm

Materiali i gypit: Metal

Filtrim Hepa

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Rregullim i fuqise me buton rreshqites

Nisje e butë

Tregues i mbushjes me nbeturina

Thes te letres: 1

Aksesorë: 1

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 14 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Disenjua/ngjyra: E zezë

Gjatesia e kabllit: 5,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 83 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 2.000 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 44 × 30,5 × 24,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 50 × 36,5 × 29 cm

Pesha neto: 6,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 7,4 kg

Fuqia e instaluar: 1.800 w

Kodi i artikullit: 678666

Kodi EAN: 3838782071287

Shtesë

Produktet e ngjashme