Afër
...
VC1901GCYIV Fshesë
99,99 €

Fshesë VC1901GCYIV

SUPRA POWER Kuti Numri i aksesorëve: 3 Fshesa univerzale
99,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

SUPRA POWER

Fuqia e motorit: 1.900 W

Fuqia terheqjes: 360 W

Kuti

Per pastrim te thate

Numri i aksesorëve: 3

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 34 L/s

Kapaciteti i enes se pluhurit: 1,7 L

Tipi i tubit: Teleskopik

Gjatësia e tubit: 92 cm

Materiali i gypit: Gyp alumini

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Komandimi me buton

Nisje e butë

Treguesi i kutisë së pluhurit

Aksesorë: 3

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 19 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Disenjua/ngjyra: Gjelbert

Gjatesia e kabllit: 7,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 84 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 1.900 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 42 × 28 × 29,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 53,5 × 31,5 × 37 cm

Pesha neto: 4,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 7,7 kg

Fuqia e instaluar: 1.600 w

Kodi i artikullit: 458030

Kodi EAN: 3838942338151

Shtesë

Produktet e ngjashme