Afër
...
VC1901GACRCY Fshesë
99,99 €

Fshesë VC1901GACRCY

G.FORCEAIR COMPACT Kuti Numri i aksesorëve: 2 Fshesa univerzale
99,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

G.FORCEAIR COMPACT

Kuti

Per pastrim te thate

Numri i aksesorëve: 2

Fshesa univerzale

Kapaciteti i enes se pluhurit: 2,2 L

Tipi i tubit: Teleskopik

Materiali i gypit: Krom

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Komandimi me buton

Nisje e butë

Aksesorë: 2

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 7 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Disenjua/ngjyra: e Kuqe

Gjatesia e kabllit: 7,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 84 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 26,6 × 36,7 × 30,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 46 × 30,5 × 35 cm

Pesha neto: 5,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 6,8 kg

Fuqia e instaluar: 1.900 w

Kodi i artikullit: 731891

Kodi EAN: 3838782151705

Shtesë

Produktet e ngjashme