Afër
...
VC1615CXR Fshesë
74,99 €

Fshesë VC1615CXR

COMPACT XS Qese filtër Numri i aksesorëve: 1 Fshesa univerzale
74,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

COMPACT XS

Fuqia e motorit: 1.600 W

Fuqia terheqjes: 330 W

Qese filtër

Per pastrim te thate

Numri i aksesorëve: 1

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 33 L/s

Kapaciteti i thesit: 2 L

Tipi i tubit: I montuëshëm

Gjatësia e tubit: 88 cm

Materiali i gypit: Platsik

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Komandimi me buton

Nisje e butë

Tregues i mbushjes me nbeturina

Thes te letres: 1

Aksesorë: 1

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 15 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Disenjua/ngjyra: e Kuqe

Gjatesia e kabllit: 5,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 82 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 1.600 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 35 × 21,5 × 26 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 48 × 28,5 × 29 cm

Pesha neto: 3,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5,8 kg

Fuqia e instaluar: 1.400 w

Kodi i artikullit: 728292

Kodi EAN: 3838782029288

Shtesë

Produktet e ngjashme