Afër
...
VC1601BUWD Fshesë
79,99 €

Fshesë VC1601BUWD

WET&DRY Thes dhe kuti Numri i aksesorëve: 1 Fshesa univerzale
79,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

WET&DRY

Fuqia e motorit: 1.600 W

Fuqia terheqjes: 300 W

Thes dhe kuti

Per pastrim te that dhe te lagesht

Fryërje

Numri i aksesorëve: 1

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 36 L/s

Kapaciteti i enes se pluhurit: 10 L

Kapaciteti i thesit: 5 L

Tipi i tubit: I montuëshëm

Gjatësia e tubit: 86 cm

Materiali i gypit: Platsik

Filtrim Hepa

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Komandimi me buton

Nisje e butë

Aksesorë: 1

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 12 m

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 4

Rrota plastike

Disenjua/ngjyra: Kalter

Niveli i zhurmshmërisë: 78 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 1.600 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 35 × 50 × 37 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 36 × 53 × 37 cm

Pesha neto: 5,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 8,2 kg

Fuqia e instaluar: 1.400 w

Kodi i artikullit: 678533

Kodi EAN: 3838782071218

Shtesë

Produktet e ngjashme