Afër
...
MVC72FW Fshesë
29,99 €

Fshesë MVC72FW

FREE GO Kuti Perdorim pa tela Numri i aksesorëve: 2
29,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

FREE GO

Fuqia e motorit: 55 W

Kuti

Per pastrim te that dhe te lagesht

Perdorim pa tela

Numri i aksesorëve: 2

Qarkullimi i ajrit: 5 L/s

Kapaciteti i enes se pluhurit: 0,4 L

Lampe kontrolluese baterise

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Aksesorë: 2

Disenjua/ngjyra: E bardhë

Niveli i zhurmshmërisë: 80 dB(A)re1pW

Fuqia fillestare: 7,2 V

Fuqia e motorit: 55 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 40,5 × 11,5 × 12 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 44 × 15 × 12 cm

Pesha neto: 0,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,3 kg

Fuqia e instaluar: 55 w

Kodi i artikullit: 623850

Kodi EAN: 3838782040542

Shtesë

Produktet e ngjashme