Afër
...
MVC148FW Fshesë
64,99 €

Fshesë MVC148FW

FREE GO Kuti Perdorim pa tela Numri i aksesorëve: 4
64,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

FREE GO

Fuqia e motorit: 100 W

Kuti

Per pastrim te that dhe te lagesht

Perdorim pa tela

Numri i aksesorëve: 4

Qarkullimi i ajrit: 13 L/s

Kapaciteti i enes se pluhurit: 0,7 L

Lampe kontrolluese baterise

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Aksesorë: 4

Disenjua/ngjyra: E bardhë

Niveli i zhurmshmërisë: 72 dB(A)re1pW

Fuqia fillestare: 14,8 V

Fuqia e motorit: 100 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 43 × 13 × 13,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 49,8 × 15,4 × 15 cm

Pesha neto: 1,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,9 kg

Fuqia e instaluar: 100 w

Kodi i artikullit: 567596

Kodi EAN: 3838942145575

Shtesë

Produktet e ngjashme