Afër
...
JC900E
69,99 €

JC900E

69,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: Inox

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 30 × 40 × 21 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 33,7 × 41,8 × 22,6 cm

Pesha neto: 4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 4,9 kg

Fuqia e instaluar: 900 w

Kodi i artikullit: 730001

Kodi EAN: 3838942074837

Shtesë

Produktet e ngjashme