Afër
...
JC805EII
59,99 €

JC805EII

59,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: Inox

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 29 × 39,8 × 21 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 31 × 41 × 22,5 cm

Pesha neto: 3,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 4,5 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 730000

Kodi EAN: 3838942074820

Shtesë

Produktet e ngjashme