Afër
...
JC803G
69,99 €

JC803G

69,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: Inox

Gjatesia e kabllit: 1,2 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 33 × 36,5 × 22 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 36 × 40 × 23,5 cm

Pesha neto: 3,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 4,7 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 561490

Kodi EAN: 3838942127380

Shtesë

Produktet e ngjashme