Afër
...
JC4800VWY
134,99 €

JC4800VWY

134,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: Inox

Gjatesia e kabllit: 1,0 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 15 × 45,5 × 18 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 20,7 × 44 × 35,6 cm

Pesha neto: 4,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5,6 kg

Fuqia e instaluar: 200 w

Kodi i artikullit: 513145

Kodi EAN: 3838942067648

Shtesë

Produktet e ngjashme