Afër
...
CJ90E
39,99 €

CJ90E

39,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: Inox

Gjatesia e kabllit: 1,3 m

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 23,5 × 28,5 × 23,5 cm

Pesha neto: 1,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,5 kg

Fuqia e instaluar: 85 w

Kodi i artikullit: 451770

Kodi EAN: 3838942997235

Shtesë

Produktet e ngjashme