Afër
...
CJ40W
19,99 €

CJ40W

19,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 16,5 × 21 × 16,5 cm

Pesha neto: 0,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,2 kg

Fuqia e instaluar: 40 w

Kodi i artikullit: 451769

Kodi EAN: 3838942997228

Shtesë

Produktet e ngjashme