CJ25W

CJ25W

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 14,5 × 18,6 × 14,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 17,5 × 20,6 × 17,5 cm

Pesha neto: 0,6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 0,9 kg

Fuqia e instaluar: 25 w

Kodi i artikullit: 451768

Kodi EAN: 3838942997211

Shtesë

Produktet e ngjashme