Afër
...
CJ100HE
49,99 €

CJ100HE

49,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: Inox

Gjatesia e kabllit: 1,1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 16,5 × 28,5 × 21 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 18,5 × 30,8 × 25,4 cm

Pesha neto: 1,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,4 kg

Fuqia e instaluar: 100 w

Kodi i artikullit: 673738

Kodi EAN: 3838782069352

Shtesë

Produktet e ngjashme