Afër
...
TCM800E Bokall per kafe turke
39,99 €

Bokall per kafe turke TCM800E

39,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 0,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 22,2 × 19 × 10,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 28,1 × 22,6 × 12,2 cm

Pesha neto: 0,6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 0,9 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 533068

Kodi EAN: 3838942096785

Shtesë

Produktet e ngjashme