Afër
...
TCM300W Bokall per kafe turke
19,99 €

Bokall per kafe turke TCM300W

19,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 0,7 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 26 × 18 × 14,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 17 × 21 × 17 cm

Pesha neto: 0,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 0,8 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 362806

Kodi EAN: 3838942765322

Shtesë

Produktet e ngjashme