Afër
...
K17TRE Ngrohese elektrike e ujit
49,99 €

Ngrohese elektrike e ujit K17TRE

49,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 0,7 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 26 × 24 × 16 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 24,7 × 24,2 × 17,3 cm

Pesha neto: 1,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,6 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 565727

Kodi EAN: 3838942136092

Shtesë

Produktet e ngjashme