Afër
...
K17PLBW Ngrohese elektrike e ujit
19,99 €

Ngrohese elektrike e ujit K17PLBW

19,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 0,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 21 × 21 × 16 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 18,8 × 15,6 × 18,8 cm

Pesha neto: 0,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 731698

Kodi EAN: 3838782149252

Shtesë

Produktet e ngjashme