Afër
...
K17INF Ngrohese elektrike e ujit
44,99 €

Ngrohese elektrike e ujit K17INF

44,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 0,7 m

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 24 × 25 × 16,5 cm

Pesha neto: 1,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,4 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 577493

Kodi EAN: 3838782012440

Shtesë

Produktet e ngjashme