Afër
...
K17I Ngrohese elektrike e ujit
26,99 €

Ngrohese elektrike e ujit K17I

26,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 0,6 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 23 × 24,5 × 16 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 21 × 23 × 17 cm

Pesha neto: 0,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,2 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 508750

Kodi EAN: 3838942061134

Shtesë

Produktet e ngjashme