Afër
...
K17GWE Ngrohese elektrike e ujit
29,99 €

Ngrohese elektrike e ujit K17GWE

29,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Xham

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 0,8 m

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 22 × 24 × 19 cm

Pesha neto: 1,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,4 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 629908

Kodi EAN: 3838782043567

Shtesë

Produktet e ngjashme