Afër
...
K17GW Ngrohese elektrike e ujit
44,99 €

Ngrohese elektrike e ujit K17GW

44,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Xham

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 0,6 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 22 × 24,5 × 16 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 22,8 × 25 × 20,2 cm

Pesha neto: 1,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,3 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 508695

Kodi EAN: 3838942061127

Shtesë

Produktet e ngjashme