Afër
...
K17GLBW Ngrohese elektrike e ujit
24,99 €

Ngrohese elektrike e ujit K17GLBW

24,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Xham

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 0,6 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 21,7 × 23,7 × 16 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 21 × 23,5 × 18 cm

Pesha neto: 1,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,5 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 731697

Kodi EAN: 3838782149245

Shtesë

Produktet e ngjashme