Afër
...
K17G Ngrohese elektrike e ujit
49,99 €

Ngrohese elektrike e ujit K17G

49,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Xham

Ngjyra: Inox

Gjatesia e kabllit: 0,7 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 21,8 × 23,8 × 16,4 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 22,4 × 18,4 × 24,2 cm

Pesha neto: 1,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,4 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 352172

Kodi EAN: 3838942748998

Shtesë

Produktet e ngjashme