Afër
...
K17FE Ngrohese elektrike e ujit
35,99 €

Ngrohese elektrike e ujit K17FE

35,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 0,7 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 21,8 × 24,6 × 15,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 20,9 × 23,5 × 17,9 cm

Pesha neto: 1,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,3 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 549234

Kodi EAN: 3838942111259

Shtesë

Produktet e ngjashme