Afër
...
K17CLI Ngrohese elektrike e ujit
54,99 €

Ngrohese elektrike e ujit K17CLI

54,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 0,7 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 22 × 30 × 20 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 23,5 × 29,5 × 22,2 cm

Pesha neto: 1,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,6 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 577531

Kodi EAN: 3838782012457

Shtesë

Produktet e ngjashme