Afër
...
K15RL Ngrohese elektrike e ujit
49,99 €

Ngrohese elektrike e ujit K15RL

49,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 0,7 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 22,6 × 23,9 × 14,9 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 20,7 × 22,7 × 17,8 cm

Pesha neto: 1,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,3 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 728258

Kodi EAN: 3838782029066

Shtesë

Produktet e ngjashme