Afër
...
K15KARIM Ngrohese elektrike e ujit
49,99 €

Ngrohese elektrike e ujit K15KARIM

49,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 0,7 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 25 × 22 × 16 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 25,5 × 23,5 × 17,5 cm

Pesha neto: 1,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,6 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 577336

Kodi EAN: 3838782012419

Shtesë

Produktet e ngjashme