Afër
...
K15DWE Ngrohese elektrike e ujit
49,99 €

Ngrohese elektrike e ujit K15DWE

49,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Çelik inox

Ngjyra: Inox

Gjatesia e kabllit: 0,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 22,5 × 22,9 × 15,6 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 22,8 × 26,2 × 21,7 cm

Pesha neto: 1,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,5 kg

Kodi i artikullit: 578438

Kodi EAN: 3838782013539

Shtesë

Produktet e ngjashme