Afër
...
K10WII Ngrohese elektrike e ujit
22,99 €

Ngrohese elektrike e ujit K10WII

22,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 0,6 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 19 × 21,5 × 14 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 18,9 × 21 × 14,6 cm

Pesha neto: 0,7 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 559641

Kodi EAN: 3838942120947

Shtesë

Produktet e ngjashme