Afër
...
ATCM730T Bokall per kafe turke
79,99 €

Bokall per kafe turke ATCM730T

79,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Gjatesia e kabllit: 0,8 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 17,5 × 24,5 × 21,5 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 18,5 × 26,5 × 23 cm

Pesha neto: 1,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2 kg

Fuqia e instaluar: 735 w

Kodi i artikullit: 575528

Kodi EAN: 3838782009365

Shtesë

Produktet e ngjashme