Afër
...
VS110W
64,99 €

VS110W

64,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,2 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 35,7 × 8,6 × 14,8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 37 × 10 × 20,5 cm

Pesha neto: 1,4 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,1 kg

Fuqia e instaluar: 110 w

Kodi i artikullit: 312795

Kodi EAN: 3838942671265

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme