Afër
...
SB800LBW
69,99 €

SB800LBW

69,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 0,9 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 25,5 × 22 × 41 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 40,5 × 25,5 × 32,8 cm

Pesha neto: 3,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 731713

Kodi EAN: 3838782149290

Shtesë

Produktet e ngjashme