Afër
...
OP650W
279,99 €

OP650W

279,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 18 × 30 × 35 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 23,2 × 46,7 × 36,5 cm

Pesha neto: 4,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 6,9 kg

Fuqia e instaluar: 650 w

Kodi i artikullit: 521962

Kodi EAN: 3838942086243

Shtesë

Produktet e ngjashme