Afër
...
HVS 16WS
39,99 €

HVS 16WS

39,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 17 × 13 × 7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 29 × 11,7 × 18,2 cm

Pesha neto: 1,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,3 kg

Kodi i artikullit: 624748

Kodi EAN: 3838782041938

Shtesë

Produktet e ngjashme