Afër
...
FDK24DW
49,99 €

FDK24DW

49,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 31 × 31 × 31 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 31,5 × 32 × 31,5 cm

Pesha neto: 2,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 3,9 kg

Fuqia e instaluar: 380 w

Kodi i artikullit: 423353

Kodi EAN: 3838942927034

Shtesë

Produktet e ngjashme