FDK20MG

FDK20MG

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,5 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 26,8 × 27 × 26,8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 27,3 × 21,5 × 27,5 cm

Pesha neto: 1,6 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,7 kg

Fuqia e instaluar: 240 w

Kodi i artikullit: 518045

Kodi EAN: 3838942079306

Shtesë

Produktet e ngjashme