Afër
...
AF1500B
109,99 €

AF1500B

109,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 30 × 32 × 35 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 32,5 × 38,5 × 33,5 cm

Pesha neto: 4,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 5,4 kg

Fuqia e instaluar: 1.500 w

Kodi i artikullit: 565725

Kodi EAN: 3838942136085

Shtesë