Afër
...
MRP330EA
29,99 €

MRP330EA

29,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 1,3 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 13,5 × 18 × 7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 20,5 × 20,5 × 9,5 cm

Pesha neto: 1,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,3 kg

Fuqia e instaluar: 330 w

Kodi i artikullit: 178213

Kodi EAN: 3838942388200

Shtesë

Produktet e ngjashme