Afër
...
MRP275EA
30,99 €

MRP275EA

30,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 1,3 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 13,5 × 7 × 18 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 20,5 × 20,5 × 9,7 cm

Pesha neto: 1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,3 kg

Fuqia e instaluar: 275 w

Kodi i artikullit: 143872

Kodi EAN: 3838942290251

Shtesë

Produktet e ngjashme