Afër
...
MMC800W
209,99 €

MMC800W

209,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Alumin

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 1,0 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 42 × 30,5 × 37,2 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 49,8 × 30,8 × 38,8 cm

Pesha neto: 9,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 10,6 kg

Fuqia e instaluar: 700 w

Kodi i artikullit: 362800

Kodi EAN: 3838942765308

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme