Afër
...
MMC700LBW
149,99 €

MMC700LBW

149,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 1,0 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 42 × 30,5 × 37,2 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 56 × 42 × 39,8 cm

Pesha neto: 9,2 kg

Pesha bruto e pajisjes: 12,2 kg

Fuqia e instaluar: 700 w

Kodi i artikullit: 731718

Kodi EAN: 3838782149467

Shtesë

Produktet e ngjashme