Afër
...
MMC1000W
199,99 €

MMC1000W

199,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 1,1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 38,2 × 34,4 × 28,4 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 59,3 × 30 × 41,2 cm

Pesha neto: 8,3 kg

Pesha bruto e pajisjes: 10,4 kg

Fuqia e instaluar: 1.000 w

Kodi i artikullit: 663555

Kodi EAN: 3838782058899

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme