Afër
...
MG2500TJW
149,99 €

MG2500TJW

149,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
Dorëzim mbrenda 1-3 ditësh
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 0,9 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 34,5 × 32,4 × 26,8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 34,5 × 32,4 × 26,8 cm

Pesha neto: 5,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 6 kg

Fuqia e instaluar: 850 w

Kodi i artikullit: 362785

Kodi EAN: 3838942765285

Shtesë

Accessories

Produktet e ngjashme